125 cc motoren

De lichte motorfietsen van Honda bieden heel wat mogelijkheden. Zo kan men er vlot en goedkoop mee de stad ontvluchten en uitstapjes in de natuur maken. Elke 125cc-machine van Honda is karaktervol en dynamisch. Het gamma lichte motorfietsen van Honda biedt dan ook voor elk wat wils. Rijgenot verzekerd over de hele lijn!
Overigens: alle 125cc-machines mogen worden bestuurd door houders van een rijbewijs B dat minstens 2 jaar is uitgereikt.
MSX125

MSX125

Een motor hoeft niet bijzonder groot te zijn om zich te onderscheiden. Maar wel bijzonder! Uniek in vorm en functie. Zoals de nieuwe MSX125, een funbike voor twee naar het voorbeeld van de populaire Gorilla, Monkey en Dax.

Highlights
CBF125

CBF125

De CBF125 is een opmerkelijke nieuwkomer in het segment van de lichte motorfietsen. Hij overtuigt door zijn sportieve prestaties, probleemloze handling en moderne styling. Met zijn compacte afmetingen en laag gewicht laat de CBF125 zich makkelijk door het verkeer manoeuvreren.

Highlights
CBR125R

CBR125R

U droomt van een Supersport-machine maar hebt nog nooit met een motorfiets gereden?
Dan hoeft u niet verder te zoeken. Dit is de CBR125R! Een wendbare, pittige racereplica met de Honda Racing-looks van de Fireblade en de compacte, lichte constructie die men van een Supersport-kampioen verwacht.

Highlights
Wave 110i

Wave 110i

De Wave 110i wordt aangedreven door een luchtgekoelde viertaktmonocilinder met elektronische PGM-FI injectie. Starten kan met een elektrostarter of kickstarter. Een automatische centrifugaalkoppeling vergemakkelijkt het rijden in druk stadsverkeer terwijl zelfs beginnende motorrijders vlot overweg kunnen met de voetbediende vierversnellingsbak.

Highlights
125 cc motoren

Zoeken