Zitmaaiers van Honda

Exclusiviteit en hightech voor grote gazons

De nieuwe zitmaaiers van Honda zijn robuuster en slimmer dankzij kwalitatieve verbeteringen en innovatie. Zo werd er aandacht besteed aan stevigheid en werden er meer unieke technologieën toegevoegd zodat het gamma voortaan bestaat uit drie robuuste modellen bestemd voor intensief gebruik.

In het vernieuwde gamma wordt het topmodel HF2622  de eerste zitmaaier van Honda met een nieuwe professionele V-twin-motor.

Dankzij het exclusieve OptiFlow-systeem op alle modellen (uitgezonderd HF1211/HF2315 SB) zijn de optimale opvangprestaties van de Honda zitmaaiers er zelfs in de moeilijkste omstandigheden op verbeterd.

Nog een belangrijke ontwikkeling is de toevoeging van Honda’s Versamow® selectief mulching-systeem aan de premium modellen, uniek. Dankzij dit systeem kan men snel, gemakkelijk en efficiënt afwisselen tussen mulchen en opvangen

De premiummodellen zijn voorzien van gesynchroniseerde dubbele messen. Ze maaien symmetrisch wat zorgt voor een superieur resultaat.

Het gamma werd ook voorzien van een uiterst robuuste motorkap en trede. Motorkap en koplampen kregen een nieuw design en maken het geheel steviger.

Honda’s intelligent Monitoring System geeft een algemeen overzicht van de status van de machine.


Honda HF 1211 H

Honda HF 1211 [verder ...]

Honda Tuintractoren

Honda HF 2315, Honda HF 2417, Honda HF 2622 [verder ...]


Zitmaaiers

 


Zoeken